Jump to content

Introduction to C++ and Ultra Engine with Visual Studio

Views: 436 | Comments: 1   


 Share


User Feedback


My project wasn't setup with the default starter map.  I have 2 observations... a) I didn't notice content for the default map being loaded into the editor.  b) When I attempted to use Run from within the UltraEngine editor, it asked me to save the map first. It was empty except for a light, so whatever in my start map file was overwritten with that.  BTW, it might be a nice feature to provide the option to start, or not start, with the default map. As a new user, I would have preferred to have the default map as part of my project.

EDIT: The project doesn't open with the map loaded. I had to manually go to the File open option, then select the map. So, I would still say there may be several issues.  There should probably be a configuration item so we can identify a "startup" map, or always use the auto-generated one as the startup map, because the user may have multiple maps for different levels, and we may want to choose.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Write a comment

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...