Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Cant move or look around in scene


Recommended Posts

Just to be clear the WASD keys dont move the camera in the editor when the perspective view is the active window? And holding the right mouse button down doesn't allow you to rotate the view in the editor when the perspective view is the active window?

Link to post
Share on other sites

Just to be clear the WASD keys dont move the camera in the editor when the perspective view is the active window? And holding the right mouse button down doesn't allow you to rotate the view in the editor when the perspective view is the active window?

 

well the perspective is on right now, is there a way to turn it off?

Link to post
Share on other sites

Yeah its a weird one considering he told me in chat that it just started happening, same latest and greatest driver, tried beta and opting out, restarted steam and restarted the editor... only suggestion at that point was to try rebooting the computer which is just a last ditch method when you cant think of anything else to try... the only other thing i just noticed from the screenshot he sent was the fact the 'View-->Realtime Render' was enabled with vertical sync set to off... but that should not have been a issue. At this point, Aggror is right that a bug report needs to be opened.

Link to post
Share on other sites

It's a well known issue. It happned to bunch of people some time ago. I don't know what fixed it for me. Wasd and mouse controls suddenly stop working for the perspective window. Reinstalling Steam, Leadweks, video drivers didn't help. I suspect it was some kind of Windows update related issue since it started working again few days later without my interferance. Search the forums, there was an exact bug report, maybe a year ago.

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

Add me to the list of folks suffering from this annoying problem. I'm going to try a reboot now and hoping this works.

 

[EDIT] OMG... Rebooting fixed it! Weird.... and annoying! Glad it works now, but it sure messed with my work flow : )

Link to post
Share on other sites
  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...