Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sk1nK4iR3W4lK3r

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sk1nK4iR3W4lK3r

  1. thanks by you answer well ... dont works :/ do you have a example code ? screenshot > http://prntscr.com/b8v4tf
  2. Hi everyone someone can help me with this problem ? screenshot > http://prntscr.com/b8u0bv thanks by attention
  3. thank you very much ^^ let me ask a question , how can i use this command : "Entity->SetScript(string)." ? because dont have in doumentation ... can i link in exclusive entity ? example > link script called "myentityscript1.lua" with "myobjectbox.mdl" ??
  4. hi everyone ! I would suggest that added commands to C ++, I would can add scripts LUA in an entity whatever I define for a command, example> I created a simple box, I can link a script LUA in the box with a command like ( entity:loadScript (EntityID, "LUASCRIPTPATH") or something like this ..... and also like that added commands to connect to a server (TCP or UDP) and receive messages > string, integer and float and too send messages > string , integer and float.... would be very useful ! thanks by attention
  5. dont return nothing ... when i call System::GetProperties("screenwidth"); screenshot : http://prntscr.com/9glqi3
  6. hi everyone , i have problems with width and height , how i do to get width and height and apply to window ? screenshot > http://prntscr.com/9gkg53
  7. when i call world->Render(); in app::loop , my 3D model show , but dont show my texture in screen ... and when i commend //world->Render(); , my 3D model dont show , but my texture show in screen '-' how i do to show my 3D model and my texture ? screenshot> http://prntscr.com/9gjr8p
  8. how i fix this errors ? http://prntscr.com/8fhajq
  9. can someone help me with RakNet? create a multiplayer game to study.
  10. screenshot = http://prntscr.com/8e362m how i add folder in my project what i can #include "foldername/filename.h" ?
  11. Hello guys how are? Well I've got a problem here in LEadwerks IDE, it began to appear shortly after updating the LE 3.6, every time I add some object type camera, directional light, prefabs, or some external object, the same error occurs ... screenshot : http://prntscr.com/8cxd8d http://prntscr.com/8cxdx5 http://prntscr.com/8cxekn http://prntscr.com/8cxfga I do not know if this is a bug or problem in any setting (although this project has been created right now ...) someone help me?
  12. thank you friend: jazzonya, to mention above. below post a tutorial with images, so that it is easy to comprehension, first thanking: jazzonya: D HOW IMPORT YOU CHARACTER MIXAMO TO LE First, you must open your account Mixamo, and go to my assets session : http://prntscr.com/8bj133 after you need go to my animations tab : http://prntscr.com/8bj1sh Now, you need to download each animation, one by one, so that the main Bone (mesh bone), already be downloaded with the animation that you would like to put on your character ... : http://prntscr.com/8bj40r after what you request downlo
  13. hi , how are yours ? well , i have some models animateds in Mixamo , but when i try import to LeadWerks , show error " Failed to load animation " DIRECTORY '-' \ idle.mdl *Please someone can help me ? ;-; //model files = http://prntscr.com/85tj36 // Model imported to LeadWerks Editor = http://prntscr.com/85tjx7 //model editor print 1 = http://prntscr.com/85tkjo //model editor print 2 = http://prntscr.com/85tl2a // error what show when i try import animation = http://prntscr.com/85tluk
×
×
  • Create New...